Rock The Room

Gi ny gnist til gruppetimene dine med kreative og effektive programmer, skreddersydd for å gi dine deltakere gode treningsopplevelser!
sign up

Step2Strength

Step2Strength - der enkel og fengende step aerobic møter effektiv styrketrening med egen kroppsvekt! Timen er designet for å gi deg det beste fra begge verdener, og du møter varierte intervaller som vil utfordre både hjerte og muskulatur.
Step2Strength er en kombinasjonstime som vil treffe både erfarne deltakere, og også være et ypperlig alternativ for nye gruppetrenings-entusiaster. Av utstyr kreves kun en stepkasse, og timens utforming gir verdi til deltakerne i form av effekt på både styrke og kondisjon.

CardioBeat

CardioBeat er en eksplosiv og leken kondisjonstime med høy intensitet og enkle trinn på gulv. Timen er bygget opp etter intervallprinsippet der man i løpet av timen skal gjennom 1-3 pulstopper, og vi jobber med «sang-for-sang» metodikkene. Bli med på en energisk høypulstime utenom det vanlige!
CardioBeat er den perfekte timen for deltakere som ønsker effektiv pulstrening til drivende musikk. Ved hjelp av en gjennomtenkt timestruktur vil du kunne skape både god treningseffekt og magi i salen. Dette er «et must» for alle timeplaner!

COSMO -
core, strength & movement

COSMO - core, strength & movement er en utfordrende og dynamisk time, der du trener kjernemuskulatur, bevegelighet og balanse. Gjennom timen jobber du kun med din egen kroppsvekt, og fokus er flyt, teknikk, bevegelse, kroppskontroll og tilstedeværelse. En effektiv time som vil lære deg å styrke hele din kjernemuskulatur gjennom kreative øvelser.
COSMO vil treffe et bredt spekter av deltakere ved å utforske både bevegelighet og styrke, og timens utforming gjør at du kan tilby utfordringer og mestring til alle nivåer. Timen krever kun bruk av matte, noe som gjør det enkelt, gjennomførbart og tilgjengelig både for instruktør og deltaker.
Andreas Mjøen
Andreas er utdannet bioingeniør fra tidligere HiST (Høgskolen i Sør-Trøndelag), og jobber til daglig ved mikrobiologisk laboratorium, Haugesund sykehus. I 2008 oppdaget han gruppetrening på sitt lokale treningssenter, og siden har gruppetrening vært en stor del av hans hverdag gjennom utallige saltimer og ulike treningskonsepter. Andreas har gruppetreningsutdanning fra NIH Aktiv og har jobbet som Norges Zumba®Jammer, vært en del av team Corebar®, deltatt i den internasjonale talentkonkurransen «THE ONE» og presentert ulike timer og konsepter på scener nasjonalt og internasjonalt. Senest våren 2023 fikk han presentere en time sammen med Cruisin Fitness Wellness under årets Rimini Wellness Festival i Italia. Andreas jobber i dag også som foreleser i inspartum akademi.
Andreas er lidenskapelig opptatt av at all gruppetrening skal være personlig, inkluderende og motiverende, men samtidig utfordrende for den enkelte ut fra egne forutsetninger. Andreas er en mester på trinn og koreografi, og timene hans vektlegger alltid harmoni mellom treningslære, musikk, stemning, energi, coaching og underholdning, samtidig som fokuset er på den helhetlige opplevelsen. Andreas vil alltid levere energiske og lekne timer, under trygg og solid veiledning!
Eva Katrine Thomsen
Eva Katrine har over 15 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, presentatør, foreleser, kursholder og veileder. Hun er utdannet fra Norges idrettshøgskole med en master i idrettspsykologi og coaching, og gjennom masterutdanningen fordypet hun seg i gruppetrening og motivasjonspsykologi for grupper. I tillegg er hun utdannet personlig trener gjennom NIH Aktiv, og har en yogalærer-utdannelse gjennom Global Yoga (200h). Eva Katrine er daglig leder i inspartum akademi, i tillegg til at hun daglig underviser gruppetimer, arrangerer treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS og jobber som norsk agent for treningskonseptet SOMA MOVE®.
Både gjennom jobben som foreleser og instruktør er det viktig for Eva Katrine at produktet hun leverer er av høy kvalitet og gir deltakerne følelse av mestring. I likhet med filosofien til inspartum akademi, brenner hun for kompetanseheving i gruppetreningsbransjen, og ønsker at instruktøryrket skal anerkjennes og profesjonaliseres i større grad. Eva Katrine kan beskrives som en ildsjel, og leverer gruppetimer med stort engasjement og tilstedeværelse!
Pia Eliassen
Pia er utdannet danser ved Bårdar Akademiet, og startet sin karriere i treningsbransjen som SATS-instruktør i 2012. Siden den gang har kjærligheten til gruppetrening vokst seg stor, og hun har tilegnet seg en bred erfaring fra styrketimer, bevegelighetstimer, danse-, høypuls- og kondisjonstimer. Hun har tidligere hatt gruppetimer på trenings-eventer som blant annet ShapeUp Convention, NIH Aktiv Convention, inspartum boost convention og deltatt i flere instruktør-konkurranser i regi av Les Mills. I 2015 fikk hun 3.plass i den nordiske konkurransen.
Pia er utdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening, og jobber til daglig som både PT og instruktør ved Myrens Treningssenter i Oslo, i tillegg til å være foreleser i inspartum akademi. Pia er opptatt av trening i et folkehelseperspektiv, og ønsker å levere timer som kan gjennomføres av alle uansett nivå. Hun brenner for å skape unike treningsopplevelser, som er effektive og gjennomtenkte og leveres med «glimt i øyet»!